سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آئین امضای تفاهمنامه همکاری با بانک سپه، گفت: یکی از اصلیترین نیازهای شرکتها و صنایع تولیدی در کنار مهارتهای فنی و تخصصی، ابزارها و روشهای جدید تأمین مالی است. ما با تعامل با بانکهای مختلف، از جمله بانک سپه، برنامهریزی کردهایم تا از ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنیم.
پایگاه خبری شاخص بازار: سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آئین امضای تفاهمنامه همکاری بانک سپه و گروه فولاد مبارکه در هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو 2025) اظهار کرد: گروه فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین مجموعه صنعتی ایران، هم در تولیدی که به صورت مجتمع در مبارکه اصفهان دارد و هم در بیش از 100 شرکت گروه، نقش آفرینی خوبی در اقتصاد کشور دارد.
زرندی ادامه داد: در سالی که مزین به نام سرمایهگذاری برای تولید شده، به منظور توسعه سرمایهگذاریها و افزایش و ارتقا توان تولیدی گروه، برنامهریزیهای جدی انجام شده است. این جلسه نیز در راستای تحقق این هدف است.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه افزود: گروه فولاد مبارکه بیش از 500 هزار میلیارد تومان طرح توسعه در کل کشور در شرکتهای زیرمجموعه خود دارد و امیدوارم بتوانیم در پیشبرد اهداف توسعه کشور قدم برداریم.
وی تاکید کرد: اصلیترین نیاز شرکتها و صنایع تولیدی در کنار مهارتهای فنی و تخصصی، ابزارها و روشهای جدید تأمین مالی است. ما با تعامل با بانکهای مختلف، از جمله بانک سپه، برنامهریزی کردهایم تا از ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنیم.
زرندی در ادامه به چالشهای موجود در حوزه تولید اشاره کرد و گفت: به خاطر جبری که از موضوع ناترازیها بر مجموعههای تولیدی تحمیل شد، گروه فولاد مبارکه مجبور است در حوزههای زیرساختی خود مستقلاً سرمایهگذاری کند.
وی تصریح کرد: یکی از نکات مهم تولید در کشور، کمبود برق است. در این راستا، سرمایهگذاری خوبی در حوزه برق برنامهریزی شده است.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با اشاره به بهرهبرداری فاز به فاز از نیروگاه 600 مگاواتی خورشیدی آفتاب شرق فولاد مبارکه افزود: در فاز اول این پروژه، 120 مگاوات را تولید میکنیم که تاکنون 80 مگاوات آن وارد شبکه شده و هفته آینده 120 مگاوات تحویل خواهد شد. فاز بخار نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه نیز تا نیمه آذر ماه با همکاری مپنا بهره برداری خواهد شد.
زرندی همچنین به پروژههای آب و گاز اشاره کرد و گفت: یکی از تعهدات ما به مردم اصفهان، انتقال آب دریا و جدا کردن مصرف آب صنعت از رودخانه زایندهرود است. مراحل پایانی این پروژه در حال انجام است و امیدواریم تا قبل از تیرماه این اتصال برقرار شود. این آب فقط مخصوص صنعت است و مزیت آن این است که نیاز به برداشت از رودخانه را به صفر میرساند.
وی به همکاری با شرکت ملی نفت در حوزه گاز اشاره کرد و گفت: ما در حال پیگیری تأمین انرژی خود هستیم و امیدواریم که این پروژهها به زودی به نتیجه برسند. هدف ما این است که با تدبیر، تولید خود را سرپا نگه داریم و به توسعه کشور کمک کنیم.