"ستاد نانو" الگو و خطشکن علم و فناوری در ایران
ستاد نانو در مسیری که بسیاری از علوم هنوز در ابتدای راهاند، به الگوی موفقیت در پیشبرد علم و فناوری ایران تبدیل شده است؛ الگویی که مقام معظم رهبری با تأکید بر اهمیت برنامهریزی دقیق، ثبات مدیریتی و فرهنگسازی، آن را شایسته تکثیر میدانند.
-
لیزر پیشرو برای تحقق جهش تولید/در نمایشگاه لیزر و فوتونیک پیشرفت ببینید
سیف اله اسدالهی ریاست مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران در نشست خبری ۸ آبان ضمن تشریح دستاوردهای مرکز و چشم انداز پیش رو ، درباره آغاز به کار نمایشگاه لیزر و فوتونیک در تاریخ ۱۳ آبان همزمان با نمایشگاه صنعت توضیحات مبسوطی ارائه دادند.
-
رقابت رباتهای سبکوزن برای کسب عنوان گلادیاتوری
دبیر لیگ رباتهای جنگجوی المپیک فناوری ۱۴۰۳ از انتخاب ربات گلادیاتور در بخش رقابتی این لیگ از بین رباتهای سبکوزن خبر داد.
-
تامین ماده اولیه برای تهیه ۹۰۰۰۰ ویال آنتیونوم توسط فناوران پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
دکتر محمد کابلی مدیرعامل شرکت فناوری محصولات تنوع زیستی پارسیان در گفت وگو با تیم رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ماده اولیه برای تولید پادزهر(آنتی ونوم)، به معرفی محصولات این شرکت به عنوان موادی استراتژیک و بدون جایگزین برای موسسات تولیدکننده آنتی ونوم پرداخت.
-
چه اقدامات ایمنی و حفاظتی در معادن پیشرفته زغالسنگ دنیا انجام میگیرد؟
برخی معادن مدرن در کشورهای مختلف از فناوریهای جدید برای کمک به سلامت معدنچیان و افزایش بهرهوری معدن استفاده میکنند.
-
اگر گوشی سامسونگ دارید، حتما بخوانید!/ اتصال به اینترنت ماهواره ای فعال شد
یکی از قابلیتهای گلکسی S ۲۵ اولترا، پشتیبانی از اتصال ماهوارهای است که به کاربران امکان میدهد حتی در مناطقی که پوشش شبکه موبایل وجود ندارد، به اینترنت متصل شوند.
-
هوش مصنوعی با صدا سرفه بیماری را تشخیص میدهد!
سرفه میتواند نشانهای واضح از وجود مشکلی در سلامت باشد. گزارش جدید گوگل میگوید تیمی از محققان در هند از یک مدل هوش مصنوعی برای شنیدن بیماریهای خاص تنفسی ازجمله سل (TB) و بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) استفاده میکنند. گوگل مدل بنیادین بیوآکوستیک HeAR را در مارس راهاندازی کرد.
-
پس از برداشت غیرمجاز از حساب بانکیمان چه کنیم؟
رئیس پلیس فتای گلستان گفت: اکثر افرادی که مورد کلاهبرداری یا هک قرار میگیرند، سواد دیجیتال ندارند و از محتوای پیام یا لینکی که برایشان ارسال میشود، آگاه نیستند و خیلی سریع به چنین پیامهایی واکنش نشان میدهند.
-
واردات آیفون ریپک به کشور با خروج غیررسمی ارز/آیا دولت چهاردهم واردات آیفون را آزاد میکند؟
رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی با بیان اینکه پیگیر لغو ممنوعیت واردات آیفون هستیم، گفت: در حال حاضر با ممنوعیت واردات آیفون، هم منافع ملی و منافع صنفی متضرر است و هم این که مردم از تکنولوژی روز دنیا بیبهره هستند.
-
با نوآورانهترین قابلیتهای تلویزیونها و ساندبارهای ۲۰۲۴ سامسونگ آشنا شوید
سامسونگ اوایل سال جاری میلادی از جدیدترین تلویزیونها و ساندبارهای ۲۰۲۴ خود رونمایی کرد. این مدلها با بهرهگیری از فناوری پیشرفته هوش مصنوعی، تعریف جدیدی از مفهوم سرگرمی خانگی ارائه دادهاند.
-
هدیه همراه اول به خبرنگاران بهمناسبت روز خبرنگار
به مناسبت روز خبرنگار و ۳۰ سالگی همراه اول، این اپراتور به خبرنگاران ۲۰۰ گیگ اینترنت هدیه میدهد.
-
آیفون ۱۳ پرفروشترین گوشی شد / قیمت روز انواع موبایل در ایران
آیفون ۱۳ جزو پرفروشترین گوشیها در ایران است که کف قیمت آن به بالای ۴۱ میلیون تومان رسیده است.
-
آیفون ۱۳ پرفروشترین گوشی شد / قیمت روز انواع موبایل در ایران
آیفون ۱۳ جزو پرفروشترین گوشیها در ایران است که کف قیمت آن به بالای ۴۱ میلیون تومان رسیده است.
-
احداث بزرگترین آزمایشگاه کاتالیست و عناصر نادر خاکی کشور
روز دوشنبه ۴ دیماه، دکتر فخاری استاندار تهران به همراه جمعی از مسئولین استان و شهرستان ورامین از شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیتهای تولیدی و پیشرفت طرحهای توسعه این شرکت دانشبنیان قرار گرفت.
-
در گفتوگو با عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف، سهم فولادیها در چالش تامین انرژی و نقش آنها در رفع آن بررسی شد؛
بهینهسازی مصرف و توسعه؛ ۲ بال عبور از بحران
کسری تامین انرژی در کشور پدیده جدیدی نیست، اما ظرف سالهای اخیر این چالش روی جدیدی به خود گرفته، بهنحوی که ناتوانی در تامین تراز برق باعث میشود تا با آغاز اولین موج گرما در کشور زمزمه محدودیت برق صنایع نواخته شود. در این میان فولادیها در زمره صنایعی هستند که بیشترین میزان کاهش تولید به دلیل کمبود برق را متحمل میشوند.
-
اتصال سازمان زمینشناسی به درگاه ملی خدمات دولت هوشمند
طبق اعلام مدیرکل برنامهریزی و فنآوری اطلاعات سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، این سازمان به درگاه ملی خدمات دولت هوشمند متصل شد.
-
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛ غرفه برتر بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار
ارک علم و فناوری دانشگاه تهران، در روز آخر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار ۱۴۰۲، دکتر محمد علی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دستاوردهای متخصصان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید کردند.
-
برنامهریزی برای اعزام فضانورد به فضا تا ۱۴۰۷ با کپسول ایرانی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: طبق برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی، اعزام فضانورد با کپسول ایرانی به فضا در افق ۱۴۰۷ اتفاق خواهد افتاد و در این مسیر گام به گام پیش خواهیم رفت.
-
مهمترین دلیل اتمام سریع حجم بستههای اینترنتی چیست؟
اگر کاربری با مسئله زود تموم شدن حجم بستههای اینترنتی رو به رو شد، لازم است به نکاتی مانند هک شدن مودم و بهروزرسانی و فعالیت خودکار نرمافزارهای نصبشده توجه کنند.
-
نشانههای ویروسی شدن گوشی چیست؟
کمتوجهی کاربران در بهروزرسانی آنتیویروس و سیستم عامل باعث آلوده شدن سیستمها به بدافزارها میشود که از بین رفتن اطلاعات ذخیرهشده را در پی دارد.
-
نکاتی که باید درباره اینترنت ۵G بدانید
در حال حاضر سیمکارتی با عنوان ۵G وجود ندارد و سیمکارتهایی که نسل چهارم اینترنت را پشتیبانی میکنند، نسل پنجم اینترنت را هم پشتیبانی میکنند، بنابراین کاربران نیازی به تغییر سیمکارت ندارند.
-
نگاهی به سیاستهای حمایتی دولت از کسب و کارهای اینترنتی و استارتآپها
اقتصاد دیجیتالی بهعنوان یک مرحله فراگیر و اصلی در سراسر جهان شناخته میشود و اکنون کسب و کارهای دیجیتالی و استارت آپ ها مدتهاست که مورد توجه همه کشورها ازجمله ایران قرار گرفته اند تا جاییکه که دولتمردان بویژه در دولت سیزدهم تلاش می کنند از این حوزه حمایت حداکثری صورت بگیرد.
-
فریلنسرها و کسب و کارهای آزاد دیجیتال «بیمه» مشاغل آزاد میشوند
فریلنسرها عموما افرادی هستند که در استخدام شرکت یا مجموعه خاصی نبوده و به شکل پروژهای و پاره وقت و حقالزحمهای در زمینه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه فنی و راهبری کسب و کارهای دیجیتال کار میکنند؛ اما از آنجایی که شکل کار در پلتفرمها در بیشتر موارد مبتنی بر خوداشتغالی است و از روابط استخدامی استاندارد و تمام وقت فاصله دارد، سال گذشته در همین زمینه سازمان تامین اجتماعی با صدور بخشنامهای ظرفیت قانونی و اجرایی پوشش بیمهای را برای این گروه از شاغلین فراهم کرده است.
-
تکلیف دستور رئیس جمهور برای رسیدگی به کندی اینترنت چه شد؟
با گذشت یک ماه از دستور و ماموریت رئیسجمهوری برای پیگیری وضعیت اینترنت، برخی راهکارها برای حل مشکلات در تازهترین جلسه برگزار شده، ارائه و مقرر شد این کارگروه تا جلسه بعدی شورا به فعالیت خود ادامه دهد.
-
دولتی ها برای حمایت از کسب و کارهای اینترنتی چه کردند؟
با تصویب آیین نامه حمایت از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال در سال گذشته، هر کدام از وزارتخانه ها مکلف به اجرای بندهای مختلف آن شدند، اکنون با گذشت بیش از شش ماه از اجرای این آیین نامه، این سوال مطرح می شود که دستگاهها به چه میزان وظایف و تکالیف خود را به انجام رساندهاند و کسب و کارهای اینترنتی تا چه حد از حمایتهای دولت سیزدهم در این حوزه بهرهمند شدهاند؟
-