پایگاه خبری شاخص بازار، به نقل از تجارت نیوز، علاوهبر ثبات در قیمت خودروهای مونتاژی و وارداتی، محصولات داخلی بازار هم افتوخیز چندانی نداشتند؛ البته یکی از دلایل این رکود، سانحه بالگرد سیدابراهیم رئیسی، رئیس سابق دولت سیزدهم و فوت وی بود که باعث تعطیلی بازار از میانه هفته شد.
قیمت خودروهای داخلی در هفته جاری در بیشتر محصولات با ثبات بود.
کوییک S دندهای با مدل 1403 یکی از ارزانترین هاچبکهای بازار داخلی به شمار میرود. این خودرو که در هفته گذشته 17 میلیون تومان ارزانتر شده بود، این هفته نیز دو میلیون تومان دیگر افت قیمت داشت و سرانجام به نرخ 414 میلیون تومان رسید.
شاهین G با مدل 1403، سدان لوکس تولیدی شرکت سایپا، افت قیمت دو میلیون تومانی نسبت به ابتدای هفته دارد و با 715 میلیون تومان خرید و فروش میشود.
پژو 207i دندهای یکی از هاچبکهای محبوب بازار محسوب میشود که از آخرین روز کاری هفته گذشته یک میلیون تومان ارزانتر و به نرخ 733 میلیون تومان معامله میشود.
پژو پارس LX TU5 یکی دیگر از محصولات محبوب بازار داخلی به شمار میرود که از روز شنبه دچار تغییر قیمت نشده است. این خودرو با همان نرخ 831 میلیون تومانی به فروش میرسد.
جک J4 آپشنال ارزانترین خودرو مونتاژی کرمانموتور است که از ابتدای روند معاملات شنبه، چهار میلیون تومان ارزانتر شده و با نرخ 816 میلیون تومانی به فروش میرسد.
امویام X33 کراس یکی از جدیدترین محصولات مدیران خودرو و فیسلیفت X22 Pro به شمار میرود که تغییر قیمتی ندارد و با همان نرخ یک میلیارد و 45 میلیون تومانی هفته پیش معامله میشود.
جک S5 یکی از محبوبترین محصولات کرمان موتور محسوب میشود. این کراساوور نیز در هفته اخیر هیچ نوسانی ندارد و با قیمت یک میلیارد و 630 میلیون تومان خرید و فروش میشود.
فیدلیتی پرایم نیو پنجنفره یکی از کراساوورهای محبوب بهمن موتور است که این محصول هم مانند دیگر خودروهای بازار با نرخ ثابت یک میلیارد و 830 میلیون تومان هفته پیش به فروش میرسد.
پیش بینی قیمت خودرو در هفته آینده
عمادالدین جعفری، کارشناس بازار خودرو در گفتگو با تجارتنیوز گفت: در هفتهای که گذشت، جولان خودروهای برقی در بازار آغاز شد و ثبتنام این محصولات از سامانه یکپارچه در حال انجام است. شاید بتوان گفت که قیمت بهصرفه این محصولات باعث شکستن قیمت خودروهای وارداتی بنزینی میشود. همانطور که میدانید از هفته پیش محصولات برقی جذاب از برندهای معروفی همچون آئودی، فولکسواگن و همچنین چند محصول چینی به بازار معرفی شدند و با توجه به تعرفه واردات پایین، قیمت آنها بسیار بهصرفهتر از خودروهای وارداتی بنزینی است که عمدتاً نیز لوآپشن نیز هستند.
وی ادامه داد: موضوع فوق توانسته معادلات بازار را برهم بریزد، زیرا تصور کنید هماکنون یک فرد میتواند با مبلغ یک میلیارد و 450 میلیون تا دو میلیارد تومان خودروی برقی فولکسواگن را خریداری کند؛ در حالی که تویوتا کرولای لوآپشن در بازار با قیمتی معادل سه میلیارد و 200 میلیون تومان به فروش میرسد که بسیار بالاتر است. البته در کشور زیرساخت خودروهای برقی وجود ندارد و با روند فعلی در وزارت صمت، به نظر نمیرسد که در آینده نزدیک نیز فراهم شود.
جعفری خاطرنشان کرد: بازار خودرو در حال حاضر یکی از کمتلاطمترین بازارهای داخلی است، قیمت ارز نیز از هفته گذشته ریزشی بود که همین موضوع باعث شده چه در خودروهای وارداتی و چه در خودروهای داخلی اقبالی برای خرید وجود نداشته باشد. قیمت خودرو روند توام با رکودی را در پیش گرفته است و به نظر میرسد که در هفته آینده نیز این وضعیت ادامهدار باشد.